o nama

Partner od poverenja

Od kako je 2005. godine osnovana, Atrium Property Services je kompanija koja se vremenom razvila u jednu od vodećih u svetu nekretnina. Koristeći bogato iskustvo, kompetentnost i naše nemačke korene izgradili smo jednu od najvećih kompanija u Srbiji sa više od 230 zaposlenih.

Našu delatnost čini posredovanje u prometu i zakupu nekretnina, procena vrednosti nepokretnosti, održavanje i upravljanje nekretninama, tehničko održavanje, usluga čišćenja i savetovanje u vezi sa održivosti objekata.

U Atriumu verujemo u izgradnju dugoročnih odnosa sa našim klijentima i zaposlenima, zasnovanih na poverenju. Stvaramo rešenja skrojena po meri zahteva naših klijenata, a u njihovom najboljem interesu. Ključni faktor našeg uspeha je multidisciplinarni tim profesionalaca i pristup po principu „kvalitet na prvom mestu" u pomaganju klijentima da donesu pravu odluku u vezi sa svojom nekretninom.
 

Menadžment kompanije


Naši stručnjaci poseduju neophodno znanje i iskustvo u okviru svog domena ekspertize, odlični su poznavaoci lokalnog i regionalnog tržišta nekretnina i imaju visoke moralne standarde.

Blisko sarađujemo sa klijentima kako bismo razvili odgovorajuću strategiju i pretvorili je u željeni rezultat.
Roman Klott

Roman Klott, MRICS - Direktor

Roman Klott, Dipl.-Kfm. (FH), MRICS poseduje nemačku diplomu iz oblasti upravljanja nekretninama, kao i bogato profesionalno iskustvo u marketingu, upravljanju i finansiranju nepokretnosti. Romanovo rukovodstvo kao osnivača Atriuma bilo je od ključnog značaja da celokupna grupacija dostigne status vodećeg pružaoca usluga u oblasti nekretnin.

Bryan Beaton

Bryan Beaton, MRICS - Direktor

Bryan Beaton, MBA MRICS RV je licencirani procenitelj, a poseduje i licencu za procenu nekretnina u Srbiji. Stekao je MBA diplomu u oblasti nekretnina i građevinarstva na Univerzitetu u Redingu, Velika Britanija. Bryan donosi preko 16 godina iskustva u ovoj oblasti na području jugoistočne Evrope, u svojstvu savetnika za upravljanje preduzećima i imovinom za kompanije kao što su JLL i UniCredit.

Aleksandra Rackov-Simić

Aleksandra Rackov-Simić

Aleksandra Rackov-Simić je građevinski inženjer sa preko 12 godina radnog iskustva u bankarskom sektoru. Upravljala je kolateralima i nepokretnostima za bankarske institucije ProCredit, Alpha i AIK. Aleksandra ima i 8 godina iskustva u javnom sektoru koje je stekla radeći u Ministarstvu za urbanizam i izgradnju i Ministarstvu kapitalnih investicija. Ona je licencirani evropski procenitelj i poseduje licencu za procenu nekretnina u Srbiji.

Tamara Matejić

Tamara Matejić - Šef sektora stambenih usluga

Tamara Matejić je diplomirala na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a poseduje i licencu za promet nekretninama. Sa bogatim iskustvom od preko 16 godina u oblasti prodaje i zakupa luksuznih nekretnina, Tamara je dragoceni član našeg tima, posebno u okviru stambenog sektora. Pridružila se kompaniji Atrium 2014. godine kao direktorka sektora stambenih usluga.

Osnovne informacije:


Naziv: Atrium Property Services d.o.o.
Skraćeni naziv: Atrium Property Services
Sjedište adresa (ulica, br, grad, br.pošte): Bulevar Mihajla Pupina 165G, 11070 Beograd
Članovi uprave: Roman Klott; Bryan Beaton
PIB: 104013279
Matični broj:  20073373
Broj upisa u registar posrednika:  /MTT/ Broj 1250
Transakcijski računi i nazivi banaka: 265-110031000621722, Raiffeisen Banka a.d. Beograd
 
Telefon:  +381 11 2205 810
 

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?