Stručnost i pouzdanost

Kompanija Atrium Property Services, osnovana 2008. godine u partnerstvu sa nemačkim investitorima, vodeća je srpska agencija za promet nekretnina. Naše iskustvo i stručnost obuhvataju dinamična tržišta jugoistočne Evrope, a naša osnovna delatnost je posredovanje u prometu i zakupu nekretnina, procena vrednosti nepokretnosti i konsalting, kao i usluge savetovanja za investitore.
 
Verujemo u izgradnju dugoročnih odnosa zasnovanih na poverenju i uvek nastojimo da se posvetimo klijentima i pružimo im optimalna rešenja u domenu nekretnina, na najbolji način zastupajući njihove interese. Ključni faktor našeg uspeha je multidisciplinarni tim stručnjaka za nekretnine i pristup po principu „kvalitet na prvom mestu“ u pomaganju pojedinaca i preduzeća da donesu ispravne odluke.

Ljudi su naš najvredniji resurs


Naši stručnjaci u domenu prometa i zakupa nekretnina, sa odličnim poznavanjem lokalnog i regionalnog tržišta, rade iskreno i sa integritetom, blisko sarađujući sa klijentima kako bi na najbolji način ostvarili njihove ciljeve.
Roman Klott

Roman Klott, MRICS - Direktor

Roman Klott, Dipl.-Kfm. (FH), MRICS poseduje nemačku diplomu iz oblasti upravljanja nekretninama, a stekao je profesionalno iskustvo u marketingu, upravljanju i finansiranju nepokretnosti kroz bogato radno iskustvo u velikim nemačkim kompanijama za promet nekretnina. Romanovo rukovodstvo kao osnivača Atriuma bilo je od ključnog značaja da celokupna grupacija dostigne status vodećeg pružaoca usluga u oblasti nekretnina.

Bryan Beaton

Bryan Beaton, MRICS - Direktor

Bryan Beaton, MBA MRICS RV je licencirani procenitelj, a poseduje i licencu za procenu nekretnina u Srbiji. Stekao je MBA diplomu u oblasti nekretnina i građevinarstva na Univerzitetu u Redingu, Velika Britanija. Bryan donosi preko 14 godina iskustva u ovoj oblasti na području jugoistočne Evrope, u svojstvu savetnika za upravljanje preduzećima i imovinom za kompanije kao što su JLL i UniCredit.

Aleksandra Rackov-Simić

Aleksandra Rackov-Simić

Aleksandra Rackov Simić je građevinski inženjer sa preko 10 godina radnog iskustva u bankarskom sektoru. Upravljala je kolateralima i nepokretnostima za bankarske institucije ProCredit, Alpha i AIK. Aleksandra ima i 8 godina iskustva u javnom sektoru koje je stekla radeći u Ministarstvu za urbanizam i izgradnju i Ministarstvu kapitalnih investicija. Ona je licencirani evropski procenitelj i poseduje licencu za procenu nekretnina u Srbiji.

Tamara Matejić

Tamara Matejić

Tamara Matejić je diplomirala na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i takođe je licencirani agent za promet nekretninama. Sa bogatim iskustvom od preko 13 godina u oblasti prodaje i zakupa luksuznih nekretnina, Tamara je dragocen član našeg tima, posebno u okviru stambenog sektora. Pridružila se kompaniji Atrijum 2014. godine kao direktorka sektora stambenih usluga. 

Diana Klott

Diana Klott – Direktor marketinga

Diana Klott, MBA, je iskusan direktor marketinga sa dokazanim iskustvom rada u oblasti nekretnina, od 2006. godine. Energičan stručnjak za marketing sa diplomom iz oblasti političkih nauka Univerziteta u Bukureštu i MBA diplomom Univerziteta u Šefildu, Diana je kvalifikovana u pregovorima, budžetiranju, poslovnom planiranju, razvoju nekretnina i poslovnom razvoju. Diana tečno govori 6 jezika (rumunski, srpski, engleski, nemački, mađarski, španski).

Osnovne informacije:


Naziv: Atrium Property Services d.o.o.
Skraćeni naziv: Atrium Property Services
Sjedište adresa (ulica, br, grad, br.pošte): Bulevar Mihajla Pupina 165G, 11070 Beograd
Članovi uprave: Roman Klott; Bryan Beaton
PIB: 105876097
Matični broj: 20476419
Broj upisa u registar posrednika:  /MTT/.. Broj 215
Transakcijski računi i nazivi banaka: 265-104031000148759, Raiffeisen Banka a.d. Beograd
 
Telefon:  +381 11 2205 810
 

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?