LANDMARK RESIDENCE

Osnovni podaci

Grad:Vračar (Beograd)

Šira lokacija:Bulevar kralja Aleksandra

Broj nekretnina u projektu:0

Opis

Landmark Residence je stambeno-poslovni kompleks koji se gradi na prestižnoj lokaciji u centru Beograda u ulici Bulevar Kralja Aleksandra 142, na mestu bivšeg Depo-a, opština Vračar.

Objekat se sastoji od tri lamele, koje u konstruktivnom smislu u nadzemnom delu čine tri celine, spratnosti od P+4+2Ps do P+8+Ps u zavisnosti od položaja na parceli, uključujući unutrašnje dvorište sa uredjenim platoima i zelenim površinama koje mogu koristiti svi stanari.

Kompleks će nuditi ukupno 121 stan, različitih struktura, od dvosobnog do petosobnog, izvrsnog kvaliteta završnih radova i visoko funkcionalne prostorne organizacije.

Unutar zgrade stanovi će biti opremljeni prema najvišim standardima: sistem centralnog gradskog grejanja, ugrađeni klima uređaji, prozori sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarne prostorije, višeslojni drveni parket većih dimenzija.

Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe.

Broj pregleda: 581

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Sve nekretnine projekta

Brza pretraga
Cena (€):
Kvadratura (m2):

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?